Voorraad en Levertermijnen

In voorraad – Direct leverbaar

In voorraad wil zeggen dat wij het product in voorraad hebben in ons magazijn en dat deze direct leverbaar is of dat u deze gelijk kunt afhalen. Bij verzenden is uw bestelling binnen 1-3 werkdagen bij u geleverd.

Levertijd 3-5 werkdagen

Levertijd 3 tot 5 werkdagen wil zeggen dat het product in 3 tot 5 werkdagen bij RVS-woonwinkel geleverd is vanuit de leverancier. Na binnenkomst van uw bestelling bij RVS-woonwinkel nemen wij direct contact met u op via email of telefonisch en kunt u deze gelijk afhalen. Bij verzenden is uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij u geleverd na binnenkomst van uw bestelling bij RVS-woonwinkel.

Niet in voorraad

Niet in voorraad wil zeggen dat wij het product niet in ons magazijn hebben. De levertermijn kan varieren van 1 tot 4 weken en in sommige gevallen zelfs langer. U kunt altijd bij ons informeren naar een leverindicatie voordat u een bestelling plaatst. Na binnenkomst van uw bestelling bij RVS-woonwinkel nemen wij direct contact met u op via email of telefonisch en kunt u deze gelijk afhalen. Bij verzenden is uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij u geleverd na binnenkomst van uw bestelling bij RVS-woonwinkel.

Verzenden

Alle producten die u bestelt via onze website worden standaard bezorgt door de Pakketdienst of onze Bezorgpartner. Zodra uw bestelling verzonden wordt krijgt u hierover per email een bericht met daarin een track&trace nummer zodat u de bestelling kan volgen. De verzendkosten van een product worden aangegeven op de infopagina van het product. Leveringen zijn enkel mogelijk van maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden. Neem bij een voorkeur van een leverdatum altijd contact op met ons op.

Verzenden onder rembours

Bestellingen die met PIN of contant worden voldaan bij aflevering, worden altijd op dinsdag en op donderdag verwerkt en ingepland. Bijvoorbeeld: bestellingen onder rembours die van donderdagmiddag t/m dinsdagochtend geplaatst worden zullen op dinsdagmiddag verwerkt worden en vanaf de volgende werkdag kunnen deze geleverd worden. Bestellingen onder rembours die geplaatst worden van dinsdagmiddag t/m donderdagochtend worden donderdagmiddag verwerkt en kunnen vanaf de volgende werkdag geleverd worden.

Levertijd bij vooruitbetaling

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling, houdt u dan rekening met een verwerktijd van 1 tot 3 werkdagen. Wilt u toch dat het nog dezelfde dag bij ons binnen is dan kiest u voor spoedoverboeking. Zodra uw betaling is ontvangen krijgt u per email bericht en word de bestelling nog dezelfde dag verstuurd of kan deze nog dezelfde dag worden afgehaald, mits uit voorraad leverbaar.

Voorraadbeheer

RVS-woonwinkel doet zijn best om alle producten op onze website van de juiste voorraadgegevens te voorzien. Wij adviseren u, als u een product ziet op onze website en deze wilt afhalen, van te voren telefonisch of per email contact met ons op te nemen voor u vertrekt of deze daadwerkelijk op voorraad is. Het kan zijn dat ondertussen het laatste exemplaar net verkocht is in de winkel. Wij kunnen het product ook voor u reserveren.