Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan: Contant – bij het afhalen of bezorgen van het product PIN – betaal met uw bankpas bij het afhalen van uw bestelling of bij verzending onder rembours Rembours – u betaalt contant of met PIN aan de bezorger (€ 15,- extra kosten) Bank – u kunt uw bestelling ook vooruit per bank betalen(bankoverschrijving) iDeal – u kunt direct betalen met online bankieren Creditcard – u kunt betalen met visa, master en maestro online en bij het afhalen (3 % extra kosten) Rembours Belgie – u kunt enkel contant betalen in Belgie en niet met betaalpas Mister Cash – u kunt direct betalen online.

Limiet bankpas

Let u wel op dat bij het afleveren of het afhalen van uw bestelling het maximale pinbedrag in de meeste gevallen 1000,- of 2500,- euro is en dat u dit tijdig, bij een hoger bedrag en indien nodig, bij uw bank laat verhogen.

Vooruitbetaling

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail of telefonisch bericht en wordt de bestelling, mits uit voorraad leverbaar, dezelfde dag nog verstuurd via de bezorgdienst of kan deze op onze openingstijden worden afgehaald.

iDeal

Op de betaalpagina bij de bestelprocedure heeft u de keus om bij uw bank met iDeal af te rekenen. Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren. iDEAL is volledig gratis. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode – ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, Fortis Access Key, digipas voor SNS Bank of GSM voor Postbank TAN – bij de hand. Na het afronden van de bestelling word u naar de betaalpagina van uw bank doorgeleid waar de betaalopdracht voor u klaarstaat en u wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en RVS-woonwinkel wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Betalen met iDEAL is het betalen van uw internet aankopen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Wanneer u bij een webwinkel het logo van iDEAL aantreft dan kunt u daar met iDEAL betalen. Wilt u meer weten over betalen met iDEAL, kijk dan op www.ideal-betalen.nl

Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen: – u bestelt een product – kies iDEAL als betaalmethode – na de bestelprocedure komt u direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank – selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt – de relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld – op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed – u ontvangt een bevestiging van uw bank – u keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Voordelen voor u als consument

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden: – iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig. – betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. – u kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank. – iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. – u houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht. – uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcardbetalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

Creditcard

Op de betaalpagina bij de bestelprocedure heeft u de keus om met uw creditcard af te rekenen. Bij RVS-woonwinkel kunt u betalen met Visa of Mastercard. Voor creditcardbetalingen worden er 3 % extra kosten in rekening gebracht op het totale orderbedrag.

Rembours

U kunt ook een bestelling plaatsen onder rembours. Bij verzending onder rembours kunt u met PIN of contant afrekenen aan de chauffeur die uw bestelling komt bezorgen. Bij rembours naar Belgie kunt u alleen contant betalen en niet met uw betaalpas.

PIN

U kunt pinnen bij het afhalen van uw bestelling in de winkel of als u gekozen heeft voor bezorging onder rembours.

Mister Cash

U kunt online direct afrekenen.

Veiligheid en controle

Er wordt nogal eens gesproken over de onveiligheid van betalen op internet. Bij RVS-woonwinkel wordt echter iedere transactie gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. RVS-woonwinkel maakt hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptie (versleutelings) technologieën. Bovendien krijgt RVS-woonwinkel de bankgegevens niet, maar wordt er rechtstreeks met de bank gecommuniceerd. Alle betalingen lopen via een sterk beveiligde verbinding, waarbij uw gegevens veilig en gecodeerd verzonden worden.