RVS Home

RVS TAFELS, BALUSTRADES EN TRAPLEUNINGEN OP MAAT GEMAAKT.

Welkom bij RVS-woonwinkel.nlBij RVS-woonwinkel kunt u uw eigen tafelframe, balustrade, trapleuning en/of omheiningen samenstellen en dat voor een zeer scherpe prijs. Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige RVS en worden met de hand gemaakt in onze werkplaats door vakmensen.We hebben een selectie van onze eigen tafelframes ontwerpen, maar u heeft ook de vrijheid om uw eigen tafelframe te ontwerpen en dit aan te vullen met ons uitgebreide assortiment tafelbladen, zoals hout, steen en glas.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen 1 werkdag een tekening van het tafelframe (via e-mail) met de afmetingen van het bestelde product. Na verificatie van deze tekening zullen we beginnen met de productie.

Wij staan garant voor langdurig gebruiksplezier. Bij RVS-woonwinkel bent u verzekerd van een persoonlijk advies en deskundige montage.

aanbieding van de maand

Al deze producten hebben een extra korting van € 100,- gedurende de maand

beoordeling van klanten

RVS TIPS & TRICKS

bestelling & levering

BESTELLEN & BETALEN

Bestellen en betalen via onze webshop gaat gemakkelijk, veilig en snel. Zo kunnen zowel zakelijke als particuliere uw order online plaatsen en vooraf betalen met iDeal, PayPal of Credit Card.

LEVERING

Zodra uw betaling is ontvangen krijgt u per email bericht en word de bestelling nog dezelfde dag verstuurd of kan deze nog dezelfde dag worden afgehaald, mits uit voorraad leverbaar.

CONTACT ONS

Bel: (0318) 65 31 32voor direct contact met RVS-woonwinkelOf stuur een email naar info@rvswoonwinkel.nl

GARANTIE

Natuurlijk heeft u ook bij RVS-woonwinkel altijd de standaard fabrieksgarantie op een product. De standaard garantie verschilt wel per merk. Op de factuur vindt u de geldende garantietermijn.